tirsdag 15. september 2009

Hå gamle Prestegard

I dag har vi vært på ekskursjon på Hå gamle Prestegard. Der har vi vært på to utstillinger og tatt bilder av jærnaturen.

Det første bildet er et jeg tok når vi var ute i naturen for å knipse litt. Det er et bilde av ei padde/frosk som lå i gresset.


Dette bildet er av stranda like ved Hå gamle Prestegard.


Utstillingen SVEV med Heidi Wexelsen Goksøyr
Dette er en flott fotoutstilling som handler om grunnelementene "Vatn - luft - jord". Goksøyr formidler også mye om mennesker i forhold til disse. Hun vil formidle noe om det å være i verden og om kroppens erfaringer som mentale tilstander. Her er to av mange bilder fra utstillingen. Jeg likte disse bildene fordi de har en spennende lyssetting, motiv og masse bevegelse.




Den andre utstillingen heter "Fra vikingtokt til oljefat". Vi kunne her se ulike arrangement og samarbeidsprosjekter innenfor utdanning, næringsliv og kulturformidling gjennom tidene. Fotografiene på utstillingen ble brukt til å formidle informasjon. Bildet nedenfor er en plakat fra revolusjonen.


3 kommentarer:

  1. Knallfint bilde av padden! Likte veldig godt at bildet var så klart, og den fine grønnfargen. Du er god!

    SvarSlett
  2. Superkult! Padder skal fremheves, de kan jo bli prinser!
    Det øverste bildet var kanonkult. Komposisjonen og fargevalget var svært bra!

    SvarSlett
  3. Jeg ligte også spesielt godt det bilde av padden, den ble så klar og tydelig, mens det i bakgrunnen ble litt hvisket bort, blinkskudd =)

    SvarSlett